Ha már felcsigáztak az eddig olvasottak, és úgy döntöttél, hogy szívesen kipróbálnád, akár beépítenéd hétköznapjaidba a terápiás tisztaságú esszenciális olajokat, több lehetőséged is van, hogy hozzájuss.

 

Szeretnéd személyes is megtapasztalni az olajok hatását, mielőtt elköteleznéd magad? Ha még csak az ismerkedési szakaszban tartasz, vagy bizonytalan vagy a beszerzést illetően, segítségemmel lehetőséged van arra, hogy megillatold és kipróbáld a doTERRA illóolajokat, mielőtt elköteleznéd magad a vásárlás mellett! 
Ehhez kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségeim egyikén!

dōTERRA

Amennyiben már tudod mit szeretnél vásárolni, de egyelőre még nem nyitnál saját fiókot, úgy lehetőséged van kiskereskedelmi áron is hozzájutni a termékekhez webáruházon keresztül.
A vásárlás megkezdéséhez KATTINS IDE!

 

Amennyiben szándékod beépíteni az illóolajokat mindennapi rutinodba, javaslom a saját fiók létrehozását. Azon felül, hogy 25% kedvezménnyel, nagykereskedelmi áron tudsz hozzájutni kedvenc termékeidhez, a törzsvásárlói program segítségével a kifizetett kiskereskedelmi ár akár 70-80 százaléka is megtérül.

A hűségprogram keretében 

  • a rendelési érték 10-30 százaléka ajándékokra váltható termékpontok formájában jóváírásra kerül,
  • minden hónapban lehetőséged van hozzájutni a hónap termékéhez ajándékként és
  • lehetőséget biztosít a szállítási költség visszatérítésére.

Induló kollekciók a fiók költségmentes létrehozásához.

A saját fiók létrehozásához KATTINTS IDE!

 

Segítség:

Kapcsolatfelvétel

Név: Szántó Adrienn
Email: adrienn.szanto@gmail.com
Telefon: +36305033460

Megkeresés tárgya

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.