Szívesen kipróbálnád a terápiás minőségű esszenciális olajokat, de nem tudod, hogyan kezdjél neki?

Az aromaterápia bárki számára biztonsággal használható, azonban ahhoz, hogy a saját személyes  preferenciáinknak megfelelőlen a lehető legnagyobb hatékonysággal tudjuk alkalmazni, mindenképpen odafigyelést, és megfelelő hozzáértést kíván.

A doTERRA elhivatott wellness tanácsadójaként feladatomnak érzem megtanítani ezen kis csodaszerek helyes alkalmazásának elsajátítását. Folyamatosan fejlesztem a tudásomat, nem csak a saját személyes tapasztalataim, hanem olyan szakemberek által is, akik évtizedek óta ennek a csodálatos, természetes gyógymódnak a képviselői.

Az aromaterápiás ismeretek mellett rendkívül fontosnak tartom a holisztikus  szemléletmódot és a megfelelő önismeret gyakorlását is. Minél tudatosabb vagyok magamra és a környezetemre, annál szélesebb körű lehetőségem van megoldani egy adott helyzetet, ami esetleg kihívást jelent az életemben. Hiszem, hogy semmi sem ok nélkül történik, minden amit problémának vélünk, lehetőséget nyújt a fejlődésünkre, egy új nézőpont kialakítására.

Segítségemmel ki tudjuk választani a számodra legmegfelelőbb olajokat, illetve azt is, hogyan tudsz a legköltséghatékonyabban hozzájutni a termékekhez.

A konzultáció része az iTOVi testelemzés!

 

 

 

 

 

Kapcsolatfelvétel

Név: Szántó Adrienn
Email: adrienn.szanto@gmail.com
Telefon: +36305033460

Megkeresés tárgya

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.