itovimeresA segítői hivatásom részeként tekintek az illóolajos élet tanítására. Ebből az elhatározásból született meg bennem a döntés, hogy támogató eszközként használjam az iTOV készülékét, ami segít még pontosabb rálátást adni az egyéni szükségletekre.

Mi is ez pontosan?

Az iTOVi egy új generációs, kis méretű high-tech készülék, amely lehetőséget kínál arra, hogy feltérképezze aktuális érzelmi és fizikai állapotodat és összeállítsa számodra az adott pillanatban optimális illóolajok vagy akár egyéb termékek (pl. táplálék kiegészítők) listáját.
Az iTOVi készüléke alkalmas arra, hogy biorezonanciás mérési eljárással megállapítsa, hogy a vizsgált személy számára mely doTERRA termékek lennének a legalkalmasabbak egészségügyi , érzelmi problémái támogatására.

Tehát a készülék azt fogja megmutatni, mely területeken van szüksége a szervezetednek támogatásra!

   

Hogyan működik?

Az iTOVi Scanner kombinálja a galvanikus bőrreakciót (GSR), a nyomásérzékelőt, a hőmérsékletet és a Bluetooth technológiákat a bőr elektromos vezetőképességének kis mértékű változásainak mérésére. A kis kompakt készülék kijelzőjeként és kiértékelő komputereként a telefon vagy tablet szolgál, amellyel bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál.

A szkennelés során az iTOVi szkenner több száz különböző frekvenciát bocsát ki és méri a test ezekre adott válaszreakcióit, majd egy komplex algoritmus segítségével dolgozza fel a beérkezett válaszokat. A begyűjtött információkra alapozva fogja javasolni azokat a készítményeket, melyeknek napi használatával tested frekvenciáit ismét optimális állapotba hozhatod.

A mérés eredményét az általad megadott e-mail címre fogja elküldeni, illetve az okostelefonra letölthető ingyenes alkalmazás segítségével lehetőséged van a részletes elemzés megtekintésére is bármikor saját telefonodon. 

A mérés a konzultáció részét képezi.

 

>>JELENTKEZÉS ÉS SZABAD IDŐPONTOK<<

Kapcsolatfelvétel

Név: Szántó Adrienn
Email: adrienn.szanto@gmail.com
Telefon: +36305033460

Megkeresés tárgya

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.