at1

A doTERRA hitvallása a magas minőségi színvonalú esszenciális olajok tudatos felhasználása az emberek mindennapos egészségügyi gondjainak megoldására. “Minden családban legyen egy gyógyító!”

Ezen a filozófián alapul az  AROMATOUCH TECHNIQUE, melynek alkalmazásával az olajok jótékony hatása maximálisan kiteljesedik. A kezelés egyszerre felemelő, energiaszint-növelő, ugyanakkor nyugtató, egyensúlyteremtő hatása, testünk és lelkünk számára egyaránt. A technikát Dr. David K. Hill (az egészségre előnyös esszenciális olajok használatának vezető szakértője) fejlesztette ki CPTG minőségű, azaz 100%-os tiszta terápiás illóolajokkal.

Ennek a technikának a hatékonysága a megfelelően felhasznált doterra illóolajok és olajkeverékekben, és az alkalmazott mozdulatokban rejlik, miközben az olajok egyfajta szinergiát alakítanak ki testünkben.

Az AromaTouch Technique gyengéd érintés, amely korosztálytól függetlenül alkalmazható az esszenciális olajok előnyeinek kiaknázására anélkül, hogy az a szervezetet terhelné!

A kezelés során az olajokat lágy érintéses technikával visszük fel a hátra, a fej hátsó részére, a fülekre, kézre és talpakra. Az 45-60 perces kezelés során érintjük a test meridiánjait és energiaközpontjait, ezzel egyensúlyba hozzuk a szervezet működését, felfrissítjük a testet és a lelket.

A kezelés ajánlott:

Harmonizálásra, lelki feltöltődésre
Mélyrelaxáció elérésére
Stresszes életmód esetén
Idegrendszer kiegyensúlyozására
Méregtelenítési funkció fokozásához
Az öngyógyító folyamatok beindításához
Alvási problémák esetén
Izom vagy izületi fájdalom csillapítására
Immunrendszer erősítéséhezat weblap

Az AromaTouch Technique során alkalmazott illóolajok és a kezelés felépítése:

 • STRESSZOLDÁS
  Az első két olaj ellazítja a testet. A Balance hozzájárul a test általános jóllétéhez, fokozza a nyugalom érzését, csillapítja a felfokozott érzelmi állapotot. A Levendula megnyugtatja a testet és az elmét, áthangolja a kedélyállapotot, enyhíti az idegrendszer okozta stresszt
 • IMMUNRENDSZER-ERŐSÍTÉS
  A harmadik és a negyedik olaj támogatja a test energetikus működését. A Teafa nyugtatja a szöveteket, tisztítja a testet. Az OnGuard természetes helyreállító képességgel bír, támogatja az immunrendszer egészséges működését.
 • KERINGÉS-JAVÍTÁS
  Az ötödik és hatodik olaj enyhíti az izmok feszülését. Az AromaTouch nyugtatja és oldja a feszültségérzetet a szövetekben. A Deep Blue hűsíti és megnyugtatja a szöveteket, enyhíti az izomfájdalmakat.
 • HOMEOSZTÁZIS: a testi-lelki egyensúly helyreállítása
  A hetedik és a nyolcadik illóolaj pezsdítő hatású. A Vadnarancs javítja a kedélyállapotot, csillapítja az idegességet, fizikai és érzelmi egyensúlyt teremt. A Borsmenta elősegíti a szellemi éberséget, élénkítő, üdítő hatást gyakorol, feltölti energiával a testet

A kezelés időtartama kb 45-60 perc, egyéntől függően.

Kapcsolatfelvétel

Név: Szántó Adrienn
Email: adrienn.szanto@gmail.com
Telefon: +36305033460

Megkeresés tárgya

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.