Szívesen kipróbálnád a terápiás minőségű esszenciális olajokat, de nem tudod, hogyan kezdjél neki?

Az aromaterápia bárki számára biztonsággal használható, azonban ahhoz, hogy a saját személyes  preferenciáinknak megfelelőlen a lehető legnagyobb hatékonysággal tudjuk alkalmazni, mindenképpen odafigyelést, és megfelelő hozzáértést kíván.

A doTERRA elhivatott wellness tanácsadójaként feladatomnak érzem megtanítani ezen kis csodaszerek helyes alkalmazásának elsajátítását. Folyamatosan fejlesztem a tudásomat, nem csak a saját személyes tapasztalataim, hanem olyan szakemberek által is, akik évtizedek óta ennek a csodálatos, természetes gyógymódnak a képviselői.

Az aromaterápiás ismeretek mellett rendkívül fontosnak tartom a holisztikus  szemléletmódot és a megfelelő önismeret gyakorlását is. Minél tudatosabb vagyok magamra és a környezetemre, annál szélesebb körű lehetőségem van megoldani egy adott helyzetet, ami esetleg kihívást jelent az életemben. Hiszem, hogy semmi sem ok nélkül történik, minden amit problémának vélünk, lehetőséget nyújt a fejlődésünkre, egy új nézőpont kialakítására.

Segítségemmel ki tudjuk választani a számodra legmegfelelőbb olajokat, illetve azt is, hogyan tudsz a legköltséghatékonyabban hozzájutni a termékekhez.

A konzultáció része az iTOVi testelemzés!

 

 

 

 

 

itovimeresA segítői hivatásom részeként tekintek az illóolajos élet tanítására. Ebből az elhatározásból született meg bennem a döntés, hogy támogató eszközként használjam az iTOV készülékét, ami segít még pontosabb rálátást adni az egyéni szükségletekre.

Mi is ez pontosan?

Az iTOVi egy új generációs, kis méretű high-tech készülék, amely lehetőséget kínál arra, hogy feltérképezze aktuális érzelmi és fizikai állapotodat és összeállítsa számodra az adott pillanatban optimális illóolajok vagy akár egyéb termékek (pl. táplálék kiegészítők) listáját.
Az iTOVi készüléke alkalmas arra, hogy biorezonanciás mérési eljárással megállapítsa, hogy a vizsgált személy számára mely doTERRA termékek lennének a legalkalmasabbak egészségügyi , érzelmi problémái támogatására.

Tehát a készülék azt fogja megmutatni, mely területeken van szüksége a szervezetednek támogatásra!

   

Hogyan működik?

Az iTOVi Scanner kombinálja a galvanikus bőrreakciót (GSR), a nyomásérzékelőt, a hőmérsékletet és a Bluetooth technológiákat a bőr elektromos vezetőképességének kis mértékű változásainak mérésére. A kis kompakt készülék kijelzőjeként és kiértékelő komputereként a telefon vagy tablet szolgál, amellyel bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál.

A szkennelés során az iTOVi szkenner több száz különböző frekvenciát bocsát ki és méri a test ezekre adott válaszreakcióit, majd egy komplex algoritmus segítségével dolgozza fel a beérkezett válaszokat. A begyűjtött információkra alapozva fogja javasolni azokat a készítményeket, melyeknek napi használatával tested frekvenciáit ismét optimális állapotba hozhatod.

A mérés eredményét az általad megadott e-mail címre fogja elküldeni, illetve az okostelefonra letölthető ingyenes alkalmazás segítségével lehetőséged van a részletes elemzés megtekintésére is bármikor saját telefonodon. 

A mérés a konzultáció részét képezi.

 

>>JELENTKEZÉS ÉS SZABAD IDŐPONTOK<<

at1

A doTERRA hitvallása a magas minőségi színvonalú esszenciális olajok tudatos felhasználása az emberek mindennapos egészségügyi gondjainak megoldására. “Minden családban legyen egy gyógyító!”

Ezen a filozófián alapul az  AROMATOUCH TECHNIQUE, melynek alkalmazásával az olajok jótékony hatása maximálisan kiteljesedik. A kezelés egyszerre felemelő, energiaszint-növelő, ugyanakkor nyugtató, egyensúlyteremtő hatása, testünk és lelkünk számára egyaránt. A technikát Dr. David K. Hill (az egészségre előnyös esszenciális olajok használatának vezető szakértője) fejlesztette ki CPTG minőségű, azaz 100%-os tiszta terápiás illóolajokkal.

Ennek a technikának a hatékonysága a megfelelően felhasznált doterra illóolajok és olajkeverékekben, és az alkalmazott mozdulatokban rejlik, miközben az olajok egyfajta szinergiát alakítanak ki testünkben.

Az AromaTouch Technique gyengéd érintés, amely korosztálytól függetlenül alkalmazható az esszenciális olajok előnyeinek kiaknázására anélkül, hogy az a szervezetet terhelné!

A kezelés során az olajokat lágy érintéses technikával visszük fel a hátra, a fej hátsó részére, a fülekre, kézre és talpakra. Az 45-60 perces kezelés során érintjük a test meridiánjait és energiaközpontjait, ezzel egyensúlyba hozzuk a szervezet működését, felfrissítjük a testet és a lelket.

A kezelés ajánlott:

Harmonizálásra, lelki feltöltődésre
Mélyrelaxáció elérésére
Stresszes életmód esetén
Idegrendszer kiegyensúlyozására
Méregtelenítési funkció fokozásához
Az öngyógyító folyamatok beindításához
Alvási problémák esetén
Izom vagy izületi fájdalom csillapítására
Immunrendszer erősítéséhezat weblap

Az AromaTouch Technique során alkalmazott illóolajok és a kezelés felépítése:

 • STRESSZOLDÁS
  Az első két olaj ellazítja a testet. A Balance hozzájárul a test általános jóllétéhez, fokozza a nyugalom érzését, csillapítja a felfokozott érzelmi állapotot. A Levendula megnyugtatja a testet és az elmét, áthangolja a kedélyállapotot, enyhíti az idegrendszer okozta stresszt
 • IMMUNRENDSZER-ERŐSÍTÉS
  A harmadik és a negyedik olaj támogatja a test energetikus működését. A Teafa nyugtatja a szöveteket, tisztítja a testet. Az OnGuard természetes helyreállító képességgel bír, támogatja az immunrendszer egészséges működését.
 • KERINGÉS-JAVÍTÁS
  Az ötödik és hatodik olaj enyhíti az izmok feszülését. Az AromaTouch nyugtatja és oldja a feszültségérzetet a szövetekben. A Deep Blue hűsíti és megnyugtatja a szöveteket, enyhíti az izomfájdalmakat.
 • HOMEOSZTÁZIS: a testi-lelki egyensúly helyreállítása
  A hetedik és a nyolcadik illóolaj pezsdítő hatású. A Vadnarancs javítja a kedélyállapotot, csillapítja az idegességet, fizikai és érzelmi egyensúlyt teremt. A Borsmenta elősegíti a szellemi éberséget, élénkítő, üdítő hatást gyakorol, feltölti energiával a testet

A kezelés időtartama kb 45-60 perc, egyéntől függően.

Kapcsolatfelvétel

Név: Szántó Adrienn
Email: adrienn.szanto@gmail.com
Telefon: +36305033460

Megkeresés tárgya

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.