2021. október 1. és november 30. között
 
A 2021 Autumn Tour örömére szeretnénk bemutatni neked a lenyűgöző őszi belépési promóciónkat. Az új belépők további termékeket próbálhatnak ki a két legnépszerűbb termékvonalunkról – ez a dōTERRA On Guard™ és a Deep Blue™! Ráadásul ha beléptet egy új tagot, 50 termékponttal jutalmazzuk!
 
ÚJ BELÉPŐK
 
Ha legalább 100 PV-vel jár a belépés, ezeket kapja meg INGYEN
  • On Guard™ szájvíz
  • On Guard™ cukorka
Ha legalább 200 PV-vel jár a belépés, ezeket kapja meg INGYEN
  • On Guard™ szájvíz
  • On Guard™ cukorka
  • Deep Blue™ enyhítő krém
  • doTERRA utazótáska
Az ajánlat most és csak korlátozott ideig vagy a készlet erejéig érhető el.
 
Akkor vagy jogosult erre a promócióra, ha 2021. október 1. és november 30. között új doTERRA Wellness Tanácsadónak vagy Törzsvásárlónak jelentkezel új belépőként, és egy legalább 100 PV értékű belépőmegrendelést adsz le.
 

 

Köszöntsd a novembert a hónap folyamán forgalomba kerülő, legújabb szezonális ajándékkínálatunkat! Hagyd, hogy átjárjon és inspiráljon az ünnepi hangulat, miközben a listádon mindenkinek megtalálhatod a tökéletes ajándékot.

Az ajánlat most és csak korlátozott ideig vagy a készlet erejéig érhető el. 

Örömünkre szolgál, hogy idén visszatérhet néhány nagy ünnepi kedvenc, miközben vadonatúj ünnepi ajéndékokkal is készültünk.

Online brosúra >>>

Click to enlarge image 10ml-Oil-Stand-900x600.jpg

 

 

Kapcsolatfelvétel

Név: Szántó Adrienn
Email: adrienn.szanto@gmail.com
Telefon: +36305033460

Megkeresés tárgya

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.